Συσκευασίες - Ειδικά Κοπτικά

Η POP11 αναλαμβάνει από τον σχεδιασμό μέχρι την ψηφιακή εκτύπωση σε χάρτινες συσκευασίες, αλλά και display stands για την προώθηση του προϊόντος σας. Ακόμη, αναλαμβάνουμε την εκτύπωση για χάρτινες συσκευασίες για μπομπονιέρες κουτάκια ή γλυκίσματα για το γάμο, βάπτιση ή κάποια εκδήλωση.

Στην POP11 διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων με ιδιαίτερα γραφιστικά και κοπτικά, αλλά και μια μεγάλη γκάμα από είδη χαρτιών ώστε το αποτέλεσμα να είναι τόσο μοναδικό, όσο και το προϊόν σας.

Η POP11 αναλαμβάνει από τον σχεδιασμό μέχρι την εκτύπωση σε ειδικά κοπτικά για καρτελάκια, αυτοκόλλητα, μαγνήτες, προσκλητήρια, φακέλους, folders κ.α. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κοπτικών και υλικών, ενώ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο υλικό ή στο μέγεθος.

Έχετε βρει το ιδανικό σχέδιο για τη συσκευασία σας και θέλετε να μάθετε το κόστος; Mπορείτε να μας στείλετε στο info@pop11.gr φωτογραφία με το σχέδιο που επιθυμείτε και τα τεμάχια που θέλετε και εμείς θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος!

Δεν έχετε μακέτα; Το δημιουργικό τμήμα της POP11 αναλαμβάνει και το σχεδιασμό της μακέτας σας. Στείλτε στο info@pop11.gr τα στοιχεία που θέλετε να αναγράφονται , τις διαστάσεις και την ποσότητα που επιθυμείτε, για να σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος!

Άλλα προϊόντα

0