Τρόποι αποστολής & παράδοσης

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής & παράδοσης είναι:

Παραλαβή από το κατάστημά μας (Παλαμηδίου 9, Άλιμος 174 55), χωρίς επιπλέον χρέωση, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 9:30 έως 18:30 (εκτός των επισήμων αργιών).

Αποστολή μέσω ΕΛ.ΤΑ. (Ταχυδρομείο)*

Οι χρεώσεις ισχύουν για όλη την Ελλάδα και η παραλαβή γίνεται από το ταχυδρομικό κατάστημα που είναι πλησιέστερο στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Καμία περιοχή δεν θεωρείται δυσπρόσιτη. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολή μέσω courier*

Για γρήγορη εξυπηρέτηση και παράδοση των προϊόντων κατ’ οίκον σχεδόν σε όλους τους τόπους προορισμού εντός Ελλάδας. Στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, που κάποια περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη και η παράδοση κατ’ οίκον δεν είναι εφικτή, η παραλαβή γίνεται από το κοντινότερο ταχυδρομείο. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία για ογκώδη αντικείμενα*

Για πολύ ογκώδη και μεγάλα αντικείμενα οι αποστολές γίνονται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις για απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει πιθανότητα να πρέπει να παραλάβετε το προϊόν από το υποκατάστημα της μεταφορικής.

Άλλος τρόπος παράδοσης παραγγελίας

Σε περίπτωση που προτιμάτε να γίνει η αποστολή με κάποιον τρόπο άλλον από αυτούς που περιγράφονται παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συνεννοηθούμε για την μεταφορά. Οι εναλλακτικοί τρόποι αποστολής μπορεί να είναι κάποια courier δικής σας επιλογής ή -σε κάποιες περιπτώσεις- αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Και στις δύο περιπτώσεις βέβαια, η αποστολή θα γίνει με χρέωση παραλήπτη.

*Το κόστος αποστολής δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά. Ο πελάτης ενημερώνεται για τους πιθανούς τρόπους παράδοσης-αποστολής της παραγγελίας και αντίστοιχα ενημερώνεται για το κόστος αποστολής προκαταβολικά. Δεν γίνεται αποστολή παράδοση-αποστολής παραγγελίας αν δεν έχει γίνει πρώτα η εξόφληση και επιβεβαίωση πληρωμής με αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης με τον αριθμό παραγγελίας σε ένα από τα παρακάτω mail: info@pop11.gr ή sales@pop11.gr

Σε κάθε περίπτωση για κάθε αλλαγή χρέωσης θα ενημερώνεστε από εμάς τηλεφωνικά. Αν η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 9815174, είτε με email στο info@pop11.gr ή sales@pop11.gr

Προσοχή! Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή. Για τυχόν διαφορά ο αγοραστής οφείλει να ειδοποιήσει εγγράφως εντός 2 ημερών. Μετά την προθεσμία αυτή θεωρείται ότι ο αγοραστής αποδέχεται την ποσότητα, ποιότητα & τιμή των πωληθέντων εμπορευμάτων.

Χρόνοι παραγωγής & παράδοσης

Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή μέσω e-mail

Ο χρόνος παραγωγής υπολογίζεται μετά από την έγκριση των αρχείων προς εκτύπωση και την επιβεβαίωση καταβολής της προκαταβολής.

Ο χρόνος επεξεργασίας των παραγγελιών είναι 3-6 εργάσιμες, ανάλογα με τον τύπο παραγγελίας, ενώ ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τρόπο παράδοσης της παραγγελίας που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Κατόπιν συνεννόησης, υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής και παράδοσης εντός 24ωρου.

Η POP11 και το δημιουργικό τμήμα μπορεί να σχεδιάσει εξαρχής τη μακέτα για κάθε εκτυπωτική εργασία σας. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου το σχεδιασμό και την υλοποίηση για κάθε εκτύπωση:

Δημιουργικό – Μοντάρισμα – Εκτύπωση

Για παραγγελίες απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop)

Σε όλα τα προϊόντα αναφέρονται χρόνοι παράδοσης. Στα προϊόντα που δεν φέρουν τη σήμανση ετοιμοπαράδοτο ισχύουν διαφορετικοί χρόνοι παράδοσης. Για τον ακριβή χρόνο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία.

0