FAQ's

Προδιαγραφές αρχείων (μακέτες, λογότυπα κλπ)
 • Τα αρχεία προς εκτύπωση θα πρέπει να είναι σε μορφή .pdf υψηλής ανάλυσης.

 • Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι πάντα CMYK και σε 300 dpi ανάλυση (σε φυσικό μέγεθος).

 • Οι γραμματοσειρές και τα στοιχεία της μακέτας σας θα πρέπει να έχουν μετατραπεί σε γραμμικό: convert to curves για Corel Draw και create outlines για Illustrator & InDesign.

 • Ξακρίσματα 3mm σε κάθε πλευρά και σημεία κοπής.Τα σημεία κοπής να είναι registration. Όλα τα στοιχεία της μακέτα σας (γράμματα, φωτογραφίες, σχέδια, λογότυπα) να είναι τοποθετημένα τουλάχιστον 5mm μέσα από τα σημεία κοπής.

 • Να φαίνονται τα σημεία διπλώματος εφόσον το έντυπο σας διπλώνει.

Προσοχή: Η POP11 δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν σας καλύπτει με αντικατάσταση σε περίπτωση κακέκτυπου ή χρωματικού σφάλματος, αν οι παραπάνω προδιαγραφές δεν τηρούνται.

Προεκτυπωτικός έλεγχος

Πριν προχωρήσουμε στην εκτύπωση, σε κάθε αρχείο γίνεται προεκτυπωτικός έλεγχος για να ελέγξουμε αν πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές. Σε περίπτωση που τα αρχεία σας δεν πληρούν κάποια ή κάποιες από τις προδιαγραφές σας ενημερώνουμε με email ή και τηλεφωνικά ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

Αποστολή αρχείων εκτύπωσης
 • Για αρχεία έως 20MB, μπορείτε να τα στείλετε μέσω e-mail στο info@pop11.gr
 • Για μεγαλύτερα αρχεία (έως 2 GB) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την online δωρεάν υπηρεσία WeTranfer στο e-mail info@pop11.gr

Σημ: Σε όλες τις περιπτώσεις να αναφέρετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (όνομα και τηλέφωνο) όταν μας αποστέλλετε αρχεία.

Επαγγελματικές Κάρτες

Ποια είναι η διάσταση μιας επαγγελματικής κάρτας;

Η πιο συνηθισμένη διάσταση είναι 8,5×5,5 εκατοστά. Υπάρχει όμως η δυνατότητα για εκτύπωση σε διαφορετικές διαστάσεις και σχήματα (κυκλικές, τετράγωνες, ορθογώνιες με οβάλ γωνίες) με επιπλέον χρέωση.

Ποιες επιλογές υπάρχουν στην εκτύπωση της επαγγελματικής κάρτας;

Οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να δώσουν στο τελικό αποτέλεσμα ένα μοναδικό στυλ που θα κάνουν την επαγγελματική σας κάρτα να ξεχωρίζει. Το δημιουργικό τμήμα της POP11 είναι στη διάθεση σας για να σας εξηγήσει τα προτερήματα της κάθε επιλογής σας, όπως τύπο χαρτιού (ειδικό χαρτί, σαγρέ, ιριδίζον ή άλλου είδους), πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερό.

Δεν έχετε μακέτα;

Το δημιουργικό τμήμα της POP11 αναλαμβάνει με επιπλέον χρέωση το σχεδιασμό της μακέτας της επαγγελματικής σας κάρτας.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για:

 • Επαγγελματικές κάρτες είναι 50 τεμάχια.

 • Φυλλάδια/ έντυπα είναι 100 τεμάχια.

 • Αφίσες μέχρι διαστάσεις Α3+ (32 x 45 cm) είναι 1 τεμάχιο

 • Προσκλητήρια & φάκελοι είναι 50 τεμάχια.

Σε περίπτωση συμπληρωματικής εκτύπωσης αργότερα χωρίς αλλαγές σε μακέτα ή κοπτικό, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση πέραν της εκτύπωσης.

Εκτύπωση σε ύφασμα

Στην POP11 μπορείτε γρήγορα να εκτυπώσετε το αγαπημένο σας σχέδιο απευθείας πάνω σε μπλούζες, υφασμάτινες τσάντες και μαξιλάρια με την πιο σύγχρονη μορφή εκτύπωσης για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 • Το ύφασμα θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 35 x 40 cm, ενώ η περιοχή εκτύπωσης πρέπει να είναι μικρότερη από 33 x 38 cm.
 • Το ύφασμα εκτύπωσης θα πρέπει να είναι βαμβακερό 100% ή συνδυασμένα υλικά με 60% βαμβάκι τουλάχιστον.
 • Η εκτύπωση γίνεται απευθείας πάνω σε μαύρα, έγχρωμα και λευκά υφάσματα με πάχος έως 25 mm, ενώ το το χρώμα πέφτει απευθείας στην ίνα του υφάσματος.
 • Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά & έχουν πιστοποίηση ECO PASSPORT από την OEKO-TEX®2.

ΟΔΗΓΙΕΣ
ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ DTG (Direct To Garment printing)

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗΠΛΥΣΙΜΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΣΙΔΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ

Προσκλητήρια

Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για τα προσκλητήρια; Μπορώ να κάνω συμπληρωματική παραγγελία αργότερα;

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για τα προσκλητήρια είναι 50 τεμάχια, ενώ μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε συμπληρωματική παραγγελία αν χρειάζεται.

Μπορώ να δω το προσκλητήριο πριν τυπωθεί;

Πριν την παραγωγή των προσκλητηρίων, θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά τη μακέτα για να κάνετε τον τελικό έλεγχο πριν την εκτύπωση και αφού λάβουμε έγκριση θα προχωρήσουμε με την παραγωγή.

Τι γίνεται σε περίπτωση ορθογραφικού λάθους;

Αφού έχετε δει και έχετε ελέγξει τη μακέτα που σας έχουμε στείλει ηλεκτρονικά είστε αποδέκτης και υπεύθυνος για την ορθότητα των στοιχείων και του κειμένου.

Μπορώ να τυπώσω το προσκλητήριο σε διαφορετικές διαστάσεις;

Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε το προσκλητήριο που σας ενδιαφέρει στις διαστάσεις που εσείς θέλετε.

Μπορώ να τυπώσω το προσκλητήριο σε διαφορετική γλώσσα, εκτός από ελληνικά;

Βεβαίως, αρκεί να μας στείλετε εσείς το κείμενο.

Μπορώ να επέμβω στα σχέδια;

Μπορούμε να σας προτείνουμε μια μεγάλη γκάμα έτοιμων σχεδίων, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε τους χρωματισμούς,να συνδυάσετε υλικά και να διαμορφώσουμε την δική σας ιδέα. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε όποιο κείμενο ή όποια γραμματοσειρά επιθυμείτε.

Μπορώ το σχέδιο της πρόσκλησης να το εφαρμόσω στο ευχολόγιο, δαχτυλίδι πετσέτας και σε ό,τι άλλο θελήσω για να διακοσμήσω μόνη μου το χώρο;

Ναι μπορείτε. Ζητήστε να σας δείξουμε δείγματα από έτοιμες προτάσεις για να πάρετε ιδέες.

Οδηγίες τοποθέτησης αυτοκόλλητου

Τα αυτοκόλλητα που θα παραλάβεται αποτελούνται από τρία μέρη:

Για την τοποθέτηση του αυτοκόλλητου θα χρειαστείτε:


Σημ: Τα εργαλεία δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία
Βήμα 1ο 
Καθαρίστε την επιφάνεια που θα τοποθετήσετε  το αυτοκόλλητο με ένα στεγνό χαρτί ή πανί.
Βήμα 2ο

Τοποθετήστε το αυτοκόλλητο στην επιφάνεια που θέλετε να τοποθετηθει. Στηρίξτε το αυτοκόλλητο χρησιμοποιώντας τη χαρτοταινία.
Βήμα 3ο

Αρχικά αφαιρέστε τις χαρτοταινίες από την μια πλευρά. Ξεκολλήστε την μεμβράνη μεταφοράς μαζί με το αυτοκόλλητο από το χαρτί στήριξης μέχρι την μέση (χαρτοταινία στο κέντρο).
Προσοχή! Μπορεί μέρος του αυτοκόλλητου (κυρίως, αν αποτελείτε από μικρά τεμάχια) να παραμείνει κολλημένο στο χαρτί στήριξης. Επαναφέρουμε την μεμβράνη μεταφοράς και πιέζουμε με την πλαστική σπάτουλα μέχρι το αυτοκόλλητο να “κολλήσει” στην μεμβράνη μεταφοράς.
Βήμα 4ο

Στη συνέχεια, με ένα ψαλίδι ή ένα κοπίδι κόψτε το χαρτί στήριξης, όπως φαίνεται στην εικόνα.
Βήμα 5ο

Κολλήστε την μεμβράνη μεταφοράς με το αυτοκόλλητο πάνω στην επιφάνεια. Με τη βοήθεια της πλαστικής σπάτουλας, πιέστε πάνω στο αυτοκόλλητο για κολλήσει το αυτοκόλλητο πάνω στην επιφάνεια.
Βήμα 6ο
Έχετε εφαρμόσει το μισό αυτοκόλλητο πάνω στην επιφάνεια. Μπορείτε να αφαιρέσετε την χαρτοταινία από το κέντρο και επαναλάβατε τα βήματα 3,4 & 5 για να ολοκληρώσετε την τοποθέτηση του αυτοκόλλητου.
Βήμα 7ο
Αρχικά πιέζουμε με την πλαστική σπάτουλα όλο το αυτοκόλλητο πάνω στην επιφάνεια, για να αποφύγουμε να παραμείνει μέρος του αυτοκόλλητου πάνω στην μεμβράνη μεταφοράς. Στη συνέχεια, αρχίστε να αφαιρείτε την μεμβράνη μεταφορά προσεκτικά με γωνία 180 μοιρών.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 98 15 174 από Δευτέρα εως Παρασκεύη και ώρες από 9:30 έως 18:30 (εκτός των επισήμων αργιών) ή στο e-mail: info@pop11.gr

0