Επαγγελματικές κάρτες

Κάθε επαγγελματίας ή επιχείρηση χρειάζεται μια επαγγελματική κάρτα, αφού είναι η «βιτρίνα» για υποψήφιους πελάτες. Στην POP11 διαθέτουμε και σας προτείνουμε να επιλέξετε μέσα από μία τεράστια γκάμα χαρτιών σε διάφορα μεγέθη, αλλά και διαφορετικές τεχνοτροπίες εκτύπωσης όπως λαμινάρισμα, χρήση χρωμάτων Pantone, χρυσοτυπία, αναγλυφοτυπία(γκοφρέ) κ.α., ώστε οι επαγγελματικές σας κάρτες να είναι μοναδικές και να σας αντιπροσωπεύουν.

Στην POP11 δεν εκτυπώνουμε μόνο τις επαγγελματικές κάρτες σας. Διατηρήστε την επικοινωνία με τους πελάτες σας και με χριστουγεννιάτικες κάρτες, ευχετήριες κάρτες, ευχαριστήριες κάρτες και προσκλήσεις. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων με ιδιαίτερα γραφιστικά και κοπτικά, αλλά και μια μεγάλη γκάμα από είδη πολυτελών χαρτιών και φακέλων.

Θέλετε να σας δώσουμε προσφορά; Στείλτε στο info@pop11.gr τη μακέτα της κάρτας και την ποσότητα που επιθυμείτε και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος και το χρόνο παράδοσης.

Δεν έχετε μακέτα;Το δημιουργικό τμήμα της POP11 αναλαμβάνει το σχεδιασμό της μακέτας για τη δημιουργία της κάρτας σας. Στείλτε στο info@pop11.gr τα στοιχεία που θέλετε να αναγράφονται με το λογότυπο σας, για να σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος!

Σχετικά προϊόντα

0