Πολιτική Newsletter

Η P.O.P. 11 A.E. ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ θέτει ως προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Κατόπιν συγκατάθεσής σας λαμβάνετε από εμάς, μέσω e-mail, ενημερωτικό δελτίο με τα νέα και τις προσφορές. Η δήλωση συγκατάθεσής σας τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλονται νέα και προσφορές από την P.O.P. 11 A.E. ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ και πάντως όχι περισσότερο από έξι μήνες από την αποστολή του τελευταίου ενημερωτικού δελτίου.

Μπορείτε, ανά πάσα στιγμή, να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από την P.O.P. 11 A.E. ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ με νέα και προσφορές. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θα τηρείται για περισσότερο από έξι μήνες από την ανάκληση.

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας, ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, το οποίο μπορείτε να ασκήσετε με αποστολή αίτησης στο e-mail: info@pop11.gr με τo θέμα – Πρόβλημα με τη Mailing list.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: info@pop11.gr .

0