Αυτοκόλλητα Αυτοκινήτου

Αλλάξτε την εμφάνιση στο αυτοκίνητο, φορτηγό, ποδήλατο, μηχανή ή τροχόσπιτο σας οικονομικά, γρήγορα και εύκολα! Η POP11 μπορεί να σας προτείνει έξυπνες λύσεις για την κάλυψη μέρους ή ολόκληρου του αυτοκινήτου με διαφημιστικά αυτοκόλλητα ανθεκτικά στις εξωτερικές συνθήκες και εύκολα στην τοποθέτηση με πιο συνηθισμένοι επιλογές για ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο να είναι:

  • Μαγνητικά αυτοκόλλητα – ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που θέλουν να τα αφαιρούν και να τα ξανατοποθετούν πολλές φορές, χωρίς να προκαλούν φθορά στο χρώμα του αυτοκινήτου. Δυνατότητα επιλογής σε μέγεθος και σχήμα με πλαστικοποιημένη επιφάνεια για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

  • Διάτρητα αυτοκόλλητα (one way vision) – ένας έξυπνος τρόπος διαφήμισης για τα τζάμια αυτοκινήτου με δυνατότητα διατήρησης της ορατότητας από το εσωτερικό του οχήματος προς τα έξω.

  • Αυτοκόλλητα εύκολα στην τοποθέτηση με πλαστικοποιημένη επιφάνεια για μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες.

  • Ματ ή Γυαλιστερά αυτοκόλλητα – για ντύσιμο σε ορισμένα σημεία του αυτοκινήτου για branding οχήματος ή για να δώσουμε ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, με μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες.

Δεν είστε σίγουροι ποιος τύπος αυτοκόλλητου είναι ο ιδανικός για τις ανάγκες σας; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@pop11.gr και εμείς θα σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή.

Άλλα προϊόντα

0